TIP! Zo houd jij je motor veilig deze winter!
Delen

TIP! Zo houd jij je motor veilig deze winter!

Als motoreigenaar ga jij natuurlijk altijd goed om met je voertuig; onderweg, maar ook als je een tijdje stil staat! Met het winterweer in aankomst wil je niet je motor buiten in de kou laten staan, en schade of diefstal riskeren. Er is namelijk een veel veiligere optie die je kunt nemen: onderhoud je motor in de winter met ALLSAFE Mini Opslag!

Zodra het een beetje mooi weer is, gaan alle motorrijders meteen de weg op. Heerlijk is dat toch, zo’n buitenrit?! Maar het is logisch dat nu het kouder wordt, je misschien minder gebruik zult gaan maken van je motor.

De komende wintermaanden is het dus verstandig om je motor veilig en droog te stallen. Winterse vrieskou wil je je motor niet aan doen en grote kans dat jouw verzekering alleen een veilige, afgesloten motoropslag accepteert. Eigenlijk staat zo’n motor stilstaand toch alleen maar in de weg? Dat kan beter!

De oplossing

ALLSAFE biedt voor jouw motor dé ruimteoplossing. Of je nu een winterstalling, zomerstalling of een stalling voor het gehele jaar zoekt: voor elke motorrijder biedt ALLSAFE een passende oplossing. Je kunt kiezen uit 3 verschillende stallingsopties:

  • Budget

Met de budgetstalling van ALLSAFE heb je een beveiligde en verwarmde winterstalling voor je motor. Tussentijds zorgen de medewerkers van ALLSAFE ervoor dat jij bij je motor kan.

  • Basis

Als je zelf bij je motor wil kunnen, dan is dit de beste optie. Bij deze stalling krijg je een eigen slot en alarm en is stroomvoorziening mogelijk.

  • Plus

Meer ruimte nodig, bijvoorbeeld voor twee motoren? Met Plus heb je een grotere eigen stallingsruimte, met extra beveiliging, dagelijkse toegang en stroomvoorziening indien gewenst.

Geen zorgen meer

ALLSAFE zorgt in elke situatie voor een veilige en verwarmde stallingsruimte voor jouw motor of motoren. Zo heb je thuis alle ruimte, hoef je je nergens zorgen over te maken en mocht je zin hebben in een leuke buitenrit: dan kun je erop uit wanneer je wilt. Al vanaf €29,- per maand!

Zo ervaar je niet alleen vrijheid als je rijdt, maar ook als je stilstaat! Wil je gebruik maken van je eigen stallingsruimte? Klik dan hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ALLSAFE

Delen