100%NL Magazine Caresse Cosmetics
Delen

LET OP: Zó vaak moet je smeren om niet te verbranden in de zon!

De zon schijnt eindelijk volop en dat betekent heerlijke, lange zomerdagen. Met het warme weer neemt ook de Uv-straling toe. Natuurlijk is het belangrijk om je huid goed te beschermen, maar weet jij hoeveel zonnebrandcrème je eigenlijk nodig hebt per keer?

Royaal smeren

Om de bescherming van de SPF te krijgen, moet een volwassene ongeveer 6 – 7 theelepels zonnebrandcrème van top tot teen aanbrengen, zo’n 33 ml. Met een fles van 200 ml kun je jezelf dus ongeveer 6 keer volledig insmeren. Smeer je te weinig, dan biedt het product minder bescherming dan op de verpakking staat. Tip: smeer net zo royaal als je pindakaas op een boterham zou smeren!

Wat betekent SPF eigenlijk?

SPF staat voor Sun Protection Factor en geeft aan hoe lang je in de zon kunt blijven zonder te verbranden. Bijvoorbeeld: iemand verbrandt na 20 minuten in de middagzon. Met SPF 6 kun je dan zo’n 2 uur zorgeloos genieten, afhankelijk van hoeveel crème je aanbrengt, wat je doet (zoals zwemmen of zweten), locatie, tijdstip van de dag en seizoen. Smeer daarom royaal en breng regelmatig opnieuw aan voor de beste bescherming.

Een stralende huid

Of je nu de golven trotseert of ontspant op het strand, Byron Bay Suncare is dé must-have deze zomer. De vegan formules zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, verzachtende Aloë Vera, voedende avocado, hydraterende Shea Butter en verzorgende kokosnoot. Met beschermingsfactoren van SPF 6 tot SPF 50 bieden we voor elk wat wils.

Bescherm je huid goed en ga voor de felbegeerde, goudbruine Byron Bay look!

100%NL Magazine Caresse Cosmetics

Tropical Vibes

Alle producten hebben een heerlijke, zomerse geur die je meteen meeneemt naar tropische bestemmingen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle flessen voorzien van een kleurrijk koordje met echte schelpjes en handgemaakte houten kralen. Zo maak je jouw zomerse look helemaal compleet.

100%NL Magazine Caresse Cosmetics

Shop nu bij Etos 1+1 Gratis!

Wacht niet langer en zorg dat je klaar bent om van de zon te genieten met Byron Bay Suncare. Haast je naar je dichtstbijzijnde Etos-winkel of shop online

De actie loopt t/m 30 juni 2024.

Enjoy your sunny days! byronbaysuncare.com

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Caresse Cosmetics

Delen