sterrenbeeld oud en nieuw
Zie ook:
Delen

Zó vier jij Oud en Nieuw het liefst op basis van je sterrenbeeld

Ben jij al klaar om af te tellen? Dit is namelijk hoe jij Oud en Nieuw gaat vieren op basis van je sterrenbeeld.

Het jaar 2023 zit er bijna op. Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier je het nieuwe jaar gaat inluiden? Je sterrenbeeld kan je hierbij een handje helpen, want bij ieder sterrenbeeld past een perfecte manier om oudejaarsavond te vieren.

Ram 21 maart – 19 april

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan hou je in het algemeen van een feestje en een drankje, maar vooral: gezelligheid. De Ram gaat het nieuwe jaar het liefste in met vrienden, familie en natuurlijk goed eten. Of een feest kort of lang duurt, maakt jou eigenlijk niks uit, als iedereen het maar naar z’n zin heeft.

Stier 20 april – 20 mei

Het hele jaar door werk jij hard om je doelen te bereiken, Stier. Jij verdient daarom een avond waarop je kunt genieten van alles wat je hebt bereikt. Als echte liefhebber van eten kun jij dit daarom het beste vieren met een chique maaltijd thuis of in een restaurant. Smullen maar!

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn erg sociaal. Daarom weet je maar als te goed dat jij niet alleen aanwezig bent op een feestje: jij organiseert het feestje. Wat dacht je van een gezellige karaoke-avond waarop je al je favoriete nummers uit volle borst kunt meezingen? Nodig je dierbaren uit en het wordt een avond om nooit te vergeten.

Kreeft 21 juni – 22 juli

De Kreeft is erg sentimenteel en je houdt ervan om je dierbaren om je heen te hebben. Jouw voorkeur gaat uit naar een knus avondje met vrienden en familie en je nodigt het liefst een klein groepje uit. Laat iedereen wat eten en spelletjes meenemen en het wordt een avond vol gezelligheid.

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Als Leeuw sta je bekend als charmeur van de dierenriem. Je persoonlijkheid is over-the-top en je verlicht daarmee iedere kamer die je binnenstapt. De Leeuw is niet vies van een bubbeltje en zal met Oud en Nieuw zorgen voor de drank. Jij hebt de glazen al opgesnord, klaargezet en vlak voor twaalven ruim gevuld. Niemand zal dorst hebben onder jouw toezicht.

Maagd 23 augustus – 22 september

Als perfectionist geef jij aandacht aan ieder detail tijdens oudejaarsavond. De Maagd heeft op het gebied van het nieuwjaarsfeest alle touwtjes in handen. Het feest wordt uiteraard bij jou thuis gevierd. Van de aankleding tot de afspeellijst. Niets ontsnapt aan jouw aandacht. Het past eigenlijk ook bij jou om een themafeest te organiseren. Een hoop gezelligheid dus!

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Weegschalen zijn erg stijlvol en sociaal. Je houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en bent vaak het middelpunt van het feest. Trek je mooiste outfit uit, kijk naar het mooie vuurwerk, geniet van de oliebollen of drink gezellig een drankje: je zult de leukste dingen meemaken.

Schorpioen 23 oktober – 21 november

De Schorpioen kiest het liefst zelf hoe zij Oud & Nieuw doorbrengt. Jij gaat niet met een fake smile aan het diner zitten om vervolgens de vervelende grapjes van die ene oom te negeren. Je houdt namelijk niet van doen alsof, maar ziet de feestdagen als hét moment om je te omringen met mensen van wie je houdt en die je graag ziet. Als er geen andere optie is dan doen alsof, dan trekt de Schorpioen zich liever terug.

Boogschutter 22 november – 21 december

Dit teken is een echte wereldreiziger en houdt niet van alle standaardverplichtingen rondom de feestdagen. Op oudejaarsavond is dit niet anders. Waarom stap je de auto niet in om een roadtrip te maken? Je ontdekt nieuwe plekken en mensen: een betere oudejaarsavond kun jij je niet wensen.

Steenbok 22 december – 19 januari

Steenbokken blijven tijdens oudejaarsavond het liefst binnen. Je brengt graag tijd door met je vrienden en familie. Een spelletjesavond is een leuke manier om oudejaarsavond te vieren. Het biedt de perfecte mix tussen feest en rust. Een spel als 30 Seconds is perfect voor jou, omdat je een brede algemene kennis hebt.

Waterman 20 januari – 18 februari

Als Waterman ben je altijd op zoek naar unieke dingen en momenten. Je witl graag alle speciale momenten vastleggen op camera. Maak dit nog leuker door de hele avond fotograaf te spelen. Ben jij altijd degene die de foto’s neemt waardoor je er nooit zelf opstaat? Deel dan aan iedereen een wegwerpcamera uit waarmee ze zich de hele avond kunnen vermaken.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Muziek, muziek en nog eens muziek. Voor Vissen is Oud en Nieuw niet compleet zonder muziek. Een feest kan voor jou niet lang genoeg duren zolang je favoriete liedjes maar opstaan. Is het feestje thuis? Dan ben jij 100% de dj voor de avond. Have fun!

 

 

 

Bron: Girlscene, Margriet, Hapinezz. Beeld: ISTOCK.

Delen