FEEST: 100% NL viert dit weekend de 200e editie van de top 20!
Delen

FEEST: 100% NL viert dit weekend de 200e editie van de top 20!

Op zaterdag 9 december wordt een bijzondere mijlpaal bereikt door radiostation 100% NL, want dan staat de 200e editie van de Top 20 op het programma. Het populaire programma, dat door niemand minder dan Colin Banks zal worden gepresenteerd, belooft een feestelijke uitzending te worden vol muziek en verassingen. Colin Banks zal er voor deze uitzending niet alleen voor staan. Hij wordt namelijk vergezeld door artiesten als Miss Montreal, Suzan & Freek, en Rolf Sanchez.

Studio vol gezelligheid

De jubileumuitzending belooft er één voor in de boeken te worden. Naast veel muziek te luisteren, zal er veel gelachen worden met alle speciale gasten die langskomen. Artiesten als Snelle, Claude, en Miss Montreal zullen zorgen voor een uitzending om niet te vergeten. Naast de ultieme gezelligheid, zal er natuurlijk ook veel meegezongen worden met de hitlijst zelf. Wil jij als luisteraar jouw favoriete nummers terughoren in de Top 20? Dan kan je via de website van 100% NL stemmen op het nummer dat volgens jou niet mag missen in deze lijst!

Mooie mijlpalen

Sinds 4 januari luistert heel Nederland wekelijks naar de 100% NL Top 20. Sinds die tijd hebben veel artiesten een plek veroverd in de lijst. De artiesten die het langst in de lijst stonden, waren Metajoor & Hannah Mae met hun single ‘Wat Wil Je Van Mij’. Eén van de nieuwste aanwinsten voor de Nederlandse muziekwereld, Claude, mag ook niet missen in de lijst. Met zijn nummer ‘ladada’ heeft hij maar liefst 11 weken op nummer 1 gestaan. Toch is er maar één muzikaal duo dat er met de titel van de meese nummer-1 hits vandoor kan gaan. Met 8 liedjes die de nummer 1 plek in de hitlijst behaalde, hebben Suzan & Freek het record behaald. het pas getrouwde stel stonden gedurende de 200 weken het langst op nummer 1.

Feest voor iedereen

Als kers op de taart maakt elke luisteraar tijdens de uitzending kans op een exclusief kerstpakket met daarin 20 unieke kerstballen. En het zijn niet zomaar kerstballen: op de kerstornamenten zijn de gezichten te zien van alle gezichten van de artiesten die het beste scoorde in de 200e editie van de lijst. Zou jij deze kerstballen graag in jouw kerstboom willen hebben deze Kerst? Vergeet dan niet om aanstaande zaterdag vanaf 15:00 te luisteren naar 100% NL.

Delen