100%NL Magazine Emile Ratelband
Delen

15-jarige zoon van Emile Ratelband vermist: ‘Een nachtmerrie’

Emile Ratelband is ten einde raad nu zijn 15-jarige zoon Emilio al een aantal weken vermist is.

Emile Ratelband

Emile Ratelband is een kleurrijke figuur in de Nederlandse media en staat bekend om zijn carrière als positiviteitsgoeroe, motivatiespreker en televisiepersoonlijkheid. Met zijn kenmerkende uitspraak ‘Tsjakka!’ wist hij in de jaren ’80 en ’90 veel aandacht te trekken. Ratelband promootte zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling en werd vaak gevraagd voor lezingen en televisieoptredens.

Opspraak

Door de jaren heen heeft hij zowel bewondering als controverse opgewekt. Zo spande Emile in 2018 nog een rechtszaak aan om zijn leeftijd te laten wijzigen. Emile Ratelband wilde zijn leeftijd naar beneden laten schroeven met twintig jaar, omdat hij zich veel jonger zou voelen dan dat hij daadwerkelijk is. Het verzoek van Emile werd destijds echter afgewezen, omdat de wet volgens de rechtbank geen ruimte biedt om zo’n verandering toe te staan.

In totaal heeft Emile Ratelband maar liefst negen kinderen. Vorig jaar werd zijn negende kind geboren via een draagmoeder in Thailand.

15-jarige zoon vermist

Op dit moment zit Emile helemaal in zak en as want zijn 15-jarige zoon Emilio is al een aantal weken vermist, zo laat hij weten aan BekendeBuren. Emile: ‘Dit is gewoonweg een nachtmerrie. Ik ben natuurlijk aan het einde van mijn latijn. Elke dag ben ik ermee bezig. Vreselijk gewoon.’

De 15-jarige Emilio is voor het laatst gezien in Laren. Vanaf dat moment is Emilio onvindbaar en inmiddels al vier weken onvindbaar. Emile kreeg zijn zoon Emilio met zijn ex Moon. Emile en Moon hebben op dit moment geen contact.

Om Emilio zo snel mogelijk te vinden heeft Emile een beloning uitgeloofd van 5000 euro. Heb jij Emilio gevonden? Bel dan de politie Hilversum op nummer 0900-8844 of mail naar [email protected].

Beeld: Facebook, Bron: BekendeBuren, Story

Delen