100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Aangeslagen Nienke Plas: ‘Ze had bloed in haar speeksel’

In een nieuwe vlog op haar YouTube-kanaal laat Nienke Plas weten hoe het nu gaat met haar dochter Harley.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen

Kinderen

Resley en Nienke zijn getrouwd en hebben samen drie prachtige kinderen: Frenky-Dean, Novie-Jaxx en de kleine Harley. Jarenlang stal Frenky-Dean de show in de vlogs van zijn bekende moeder en de volgers van Nienke keken dan ook iedere week uit om de grappige Frenky-Dean in actie te zien.

Helaas voor de fans van Nienke besloten Resley en Nienke vorig jaar dat ze hun kinderen niet meer zichtbaar in de vlogs lieten zien. Heel jammer, maar wel begrijpelijk.

Hartafwijking

Een paar dagen geleden besloot Nienke om met de kleine Harley van nog maar 2 maanden oud naar de huisarts te gaan, nadat ze bloed in haar speeksel had. Nienke vertrouwde het niet en gelukkig heeft ze naar haar gevoel geluisterd. Vanuit de huisarts werd ze doorverwezen naar de spoedeisende hulp en vanaf dat moment ging het snel. Een groot team specialisten onderzocht Harley en zo kwamen ze erachter dat ze een hartafwijking heeft. Een spoedoperatie volgde. Gelukkig gaat het nu na de operatie goed met Harley en wordt ze goed in de gaten gehouden.

De beelden die Nienke Plas vanuit het ziekenhuis deelt op haar YouTube kanaal zijn hartverscheurend. Ondanks dat Harley het na de operatie goed doet en zich van haar sterkste kant laat zien, zijn de beelden waarop Nienke haar kleine meisje vol met stekkers vasthoudt heel erg emotioneel. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een hele zware periode is voor Nienke en Resley.

Nienke en Resley zijn ontzettend dankbaar voor alle goede hulp en zorg die Harley heeft ontvangen en bedanken dan ook alle artsen en verpleegkundigen die zo goed voor hun kleine meid zorgen.

Bron en Beeld: YouTube Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Volgers raken niet uitgepraat over foto's van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Volgers raken niet uitgepraat over foto’s van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Nienke Plas deelt vertederende foto van haar kleintjes 'Beste maatjes'
Nienke Plas deelt vertederende foto van haar kleintjes ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Nienke Plas