100%NL Magazine Alex van Keulen
Delen

Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex van Keulen: ‘Ik was door de artsen opgegeven’

Alex van Keulen balanceerde op het randje van de dood en dat beseft hij maar al te goed. Hij vertelt openhartig over deze heftige periode.

Kopen Zonder Kijken

Iedere maandagavond zit Nederland massaal voor de buis van weer een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Want zal het team van Martijn Krabbé het deze keer opnieuw voor elkaar krijgen om een stel te verblijden met hun droomwoning?

Samen met Bob Sikkes zet makelaar Alex van Keulen zich helemaal in om een perfecte woning aan te kopen op de oververhitte woningmarkt. En dat levert soms stressvolle situaties op.

Door artsen opgegeven

Alex van Keulen heeft een hele heftige periode in zijn leven gehad. Hij is zelfs ontsnapt aan de dood. Dit vertelt hij in een openhartig interview met Weekblad Story. De makelaar leedt aan een ontstoken hartspier. ‘Ik was door de artsen opgegeven, heb echt heel slecht gelegen.’ Volgens Alex heeft de oplettendheid van zijn vrouw hem destijds geholpen. ‘Ik had geluk dat mijn vrouw in de gaten had dat er iets ernstig aan de hand was en mij terug naar het ziekenhuis heeft gereden, ook al hadden de artsen die middag verteld dat ik een maagzweer had’, vertelt hij.

Hoewel dit een zware en heftige periode is geweest, is het volgens Alex ‘het mooiste wat hem is overkomen’. ‘Vanaf dat moment ben ik echt gaan leven. Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen.’ Wat heftig dit. Gelukkig is Alex hier bovenop gekomen en gaat het nu weer goed met de makelaar.

Bron en Beeld: Weekblad Story.

Delen