100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Zie ook:
Delen

VIDEO: Showt WVL-Amy Rose hier haar babybuikje?

Het is nog maar net bekend dat Saul voor Amy Rose heeft gekozen, maar het lijkt erop dat de twee gaan trouwen én in verwachting van een baby zijn.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen al avonden voor thuisblijft en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er alweer bijna op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Saul en Amy Rose

Vanaf het eerste moment zagen de kijkers dat het goed zat tussen Saul en Amy Rose. Saul twijfelde nog of hij verder moest gaan met zijn ex, Raffaella, maar hij bleek toch zijn hart te hebben verloren aan de 20-jarige Amy Rose. De twee zijn smoorverliefd en er wordt zelfs gezegd dat zij verloofd én in verwachting zijn.

Babybuikje

In een kledingwinkel poseert Amy Rose met tassen vol kleding, maar mensen lijken meer oog te hebben voor haar buik. Amy Rose heeft zelf nog niet laten weten dat zij zwanger is, maar mensen lijken op TikTok toch echt een babybuik te zien. ‘Nou dit lijkt me overduidelijk’ en ‘Wou net zegen zie ik het nou goed’, reageren twee mensen. Amy Rose ziet er in ieder geval onwijs goed en gelukkig uit.

@devonofficialnl

@Amyrosedebruijn is gezellig komen shoppen💕 #fy #foryou

♬ origineel geluid – Devon official

Bron en Beeld: TikTok Devonofficialnl

Delen