100%NL Magazine Amy Rose
Zie ook:
Delen

Amy Rose straalt in lingerie met haar zwangere buik

Amy Rose deelt op Instagram een prachtige foto van zichzelf in lingerie, waarbij ze haar zwangere babybuik liefdevol omarmt.

Saul en Amy Rose

Als trouwe kijker van het programma Winter Vol Liefde kan het je haast niet ontgaan zijn: de opbloeiende liefde tussen deelnemer Saul en Amy Rose. Amy Rose arriveerde als allereerste logé van de charmante Saul en ging uiteindelijk nooit meer weg. Voor de kijkers van het immens populaire programma was het een genot om naar te kijken. Amy Rose en Saul stalen alle harten van de Nederlanders.

Baby on the way!

Nu, een jaar later, is het stel nog altijd zielsgelukkig met elkaar. Allebei delen ze heel veel lieve kiekjes op social media van hun liefdesgeluk. En dat liefdesgeluk komt over een paar maanden op een hoogtepunt, want Amy Rose is zwanger! Het stel is natuurlijk helemaal in de wolken met de zwangerschap en kan hun geluk niet op. Een tijdje geleden deelde Amy Rose nog een aantal vervelende zwangerschapskwaaltjes waar ze last van heeft. Benieuwd waar dat over gaat? Dat lees je hier!

Zwangere buik

Op Instagram deelt Amy Rose een prachtige foto van zichzelf in lingerie, terwijl ze haar groeiende babybuik omarmt. Wauw, wat is ze prachtig zwanger zeg! Op het kiekje draagt Amy Rose een blauw lingeriesetje, zou ze hiermee stiekem een hint geven naar het geslacht? 😉

‘We houden nu al zoveel van jou kleine. Zo dankbaar om jou mama te zijn.’

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose

Delen