100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Zie ook:
Delen

Amy Rose openhartig over zwangerschap: ‘Dat zijn wel dingen die ik echt zwaar vind’

Amy Rose is inmiddels 18 weken zwanger en zij begint het nu wel wat zwaarder te krijgen. Zij vertelt openhartig over de vervelende zwangerschapskwaaltjes.

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen.

Zwanger

De geruchten gingen al langer rond, maar drie weken geleden maakten Saul en Amy Rose het dan ein-de-lijk bekend: ze verwachten een baby samen. Het stel kan het niet afwachten!

Kost zoveel energie

Amy Rose is inmiddels 18 weken zwanger en dagelijks showt zij haar snelgroeiende, prachtige babybuik aan haar volgers. In een video vertelde Amy Rose over haar zwangerschapskwaaltjes, waar zij steeds meer last van begint te krijgen. Zo legt Amy Rose uit dat zij sinds drie weken heel snel moe is en dat zij amper energie heeft. ‘Echt ik ben gewoon helemaal op. En dan denk ik bij mezelf: ‘Wat heb ik nou eigenlijk gedaan’ Het kost gewoon zo veel energie’, vertelt zij.

Vermoeidheid hoort bij de zwangerschap en dat beseft Amy Rose heel goed, maar zij vindt het wel heel ‘naar’. Daarnaast heeft Amy Rose ook nog last van een ander kwaaltje. ‘Ik ben enorm misselijk sinds vrijdag. En dat gewoon standaard elke middag. Dat zijn wel dingen die ik echt zwaar vind.’

Kritiek

Al dagen krijgt Amy Rose veel kritiek op haar babybuik, want veel mensen schrikken van het feit dat haar buik zo snel groeit. Hier trekt zij zich gelukkig niets van aan. ‘Ik ben er echt super trots op, maar ik moet zeggen dat ik nu wel echt last begin te krijgen van mijn rug.’ Het is ook iets om heel trots op te zijn. Amy Rose is prachtig!

Bron en Beeld: Instagram en TikTok Amy Rose

Delen