100%NL Magazine André Hazes

De ‘nieuwe vriendin’ van André en BFF van Sarah: Wie is Anne Rose?

Het lijkt er op dat André Hazes het nieuwe jaar niet alleen is begonnen. Volgens de geruchten zou de zanger zijn hart hebben verloren aan de mooie Anne Rose.

Relatie met Sarah van Soelen

De geruchten hielden al langer aan, maar het lijkt er nu toch echt op dat André en Sarah niet langer bij elkaar zijn.

Moeder Rachel liet het eerder al weten, en ook André lijkt erop te hinten. De zanger verwijderde laatst alle foto’s samen met Sarah van zijn Instagrampagina.

Detail: de foto’s samen met zijn ex Monique Westenberg staan nog wel op zijn account.

Anne Rose

Het lijkt er op dat André niet lang alleen hoeft te blijven. Volgens ingewijden heeft Cupido opnieuw raak geschoten! André zou nu verliefd zijn op de mooie Anne Rose Zonneveld. Maar wie is Anne Rose eigenlijk?

In tegenstelling tot Sarah laat Anne Rose bijna niets van zichzelf zien op social media. Wat we wel weten is dat ze salesmanager is van het roze restaurant Mama Kelly. André en Anne Rose kennen elkaar al van vroeger. Ze zaten vroeger op dezelfde middelbare school in Vinkeveen. Na de breuk tussen André en Sarah zou de liefde tussen de twee zijn opgebloeid.

Het zou zelfs zo goed gaan tussen de twee dat ze afgelopen week samen op vakantie gingen. Het stel werd namelijk gespot in Marbella. Weliswaar niet met z’n tweetjes, maar volgens omstanders leken de twee hartstikke verliefd. Zo liet Bart Ettekoven bij Shownieuws weten: ‘De ooggetuige zegt dat ze echt lief waren voor elkaar. We durven daarom vanavond wel voorzichtig te zeggen: het is aan.’

Ook moeder Rachel is al bekend met Anne Rose. Vorig jaar mei opende Rachel Hazes de YoYo Fresh Tea Bar in Amstelveen, en ook daar was Anne Rose bij aanwezig. Samen met ‘schoonmoeder’ Rachel straalde Anne Rose. Scroll naar rechts voor de laatste foto om de twee samen te zien.

BFF

Bizar detail: Anne Rose en Sarah zijn ook nog eens hele goede vriendinnen! De twee zoeken elkaar regelmatig op. Maar of dat nu ook nog het geval is… dat weten we niet.

Afgelopen zomer werden de vriendinnen nog op de foto gezet door Edwin Smulders. Sarah deelde deze leuke foto toen op Instagram. Ze schreef hierbij: ‘Girls’.

Beeld: Instagram, Edwin Smulders Bron: Shownieuws, Cosmopolitan, Instagram