100%NL Magazine André Rieu
Zie ook:
Delen

VIDEO: André Rieu gigantisch verrast tijdens concert Vrijthof

Tijdens een van zijn concerten op het Vrijthof werd André Rieu compleet verrast! Je ziet de video hier.

André Rieu

De liefde voor de viool en klassieke muziek werd André Rieu met de paplepel ingegoten. En niet zonder succes: hij is een van de meest succesvolle violisten ter wereld! Wij zijn maar wat trots op André!

Samen met zijn vrouw Marjorie woont André in een sprookjesachtig kasteel in zijn geliefde Maastricht. En als wij zeggen kasteel, dan bedoelen we ook echt een kasteel!  Heb jij al eens het kasteel van André gezien? Het is gigantisch en zó mooi. Het lijkt wel op een filmset! Foto’s van André’s kasteel zie je hier!

Verrast op Vrijthof

We zitten nog helemaal in de sferen nu de immens populaire concerten van André Rieu zijn begonnen. Zodra André de data van de concerten op het Vrijthof bekend maakt vliegen de kaartjes als warme broodjes over de toonbank en mensen van over de hele wereld reizen naar Maastricht af om de grootheid aan het werk te zien.

Ook dit jaar kan André weer terugkijken op een gigantisch succes en is de kans heel groot dat er in 2024 weer concerten op het Vrijthof worden gegeven.

Tijdens één van de shows werd André enorm verrast door een heel dierbaar persoon, namelijk zijn zoon Pierre. Op de Instagrampagina van André is te zien dat Pierre stiekem, zonder dat André het wist, zich mengde tussen 150 andere muzikanten. De vraag was natuurlijk of André zijn zoon zou opmerken.

En ja hoor, dat deed ‘ie! Het gezicht van André toen hij zijn zoon zag was onbetaalbaar. Zo leuk dat vader en zoon zo’n goede band hebben!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Andre Rieu

Binnenkijken in het gigantische kasteel van André Rieu!
Binnenkijken in het gigantische kasteel van André Rieu!
ZIEN: Dit zijn de leuke vrouw en kinderen van André Rieu
ZIEN: Dit zijn de leuke vrouw en kinderen van André Rieu
Lees alle artikelen over Andre Rieu