100%NL Magazine ANP André van Duin
Zie ook:
Delen

André van Duin wil liefde met Fernando vastleggen met een ring

André is al een tijdje dolgelukkig met zijn liefde Fernando. Het gaat momenteel zo goed tussen het stel, dat zij het zelfs over trouwen hebben.

André van Duin

André van Duin kennen we allemaal als de vriendelijke, goedgehumeurde komiek van Nederland, die naast zijn hilarische grappen ook nog eens goed kan zingen. Naast muziekmaken, is André door de jaren heen veel op televisie geweest. Hij heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is vaak bij programma’s aan tafel geschoven. Ook heeft hij onwijs veel op het podium in het theater gestaan. Een variërende en glansrijke carrière, die nog niet voorbij is.

Liefde

Door de jaren heen is André super gelukkig geweest in de liefde, maar hij heeft ook twee partners verloren. Momenteel is hij weer in de wolken met zijn nieuwe liefde, Fernando Reyes. André kende hem al heel wat jaren, maar zij kwamen na het overlijden van André’s partner Martin weer opnieuw in contact met elkaar. Het klikte gelijk weer en sindsdien is het stel super gelukkig en onafscheidelijk.

Trouwen

André en Fernando zijn zo verliefd op elkaar, dat zij het zelfs over trouwen hebben. Het gaat allemaal nog niet gebeuren, maar het stel heeft het er wel degelijk over gehad. ‘Er is geen aanzoek, geen datum en er is ook geen gastenlijst. Maar er zijn wel plannen. Deze zijn echter nog niet concreet’, laat het management van André weten aan RTL Boulevard. André vertelde zelf aan Story hoe hij er over denkt. De komiek wil namelijk trouwen voor de romantiek, maar ook omdat alle zaken dan in één keer goed geregeld zijn. ‘We zijn heel gelukkig samen, dat mag je dan best vastleggen’. De bruiloft van André en Fernando zit er dus echt aan te komen. ‘Over de invulling daarvan gaan we nog nadenken, maar het gaat gebeuren. Stel dat mij wat gebeurt, dan wil ik dat Fernando goed verzorgd achterblijft’, laat hij weten. Wat fijn om te horen dat de heren zo bezorgd om elkaar zijn en elkaar het allerbeste gunnen. Mooi stel..

Bron en Beeld: RTL Boulevard en Story

Delen

Meer over André van Duin

LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
Lees alle artikelen over André van Duin