100%NL Magazine André van Duin
Zie ook:
Delen

André van Duin opnieuw gelukkig in de liefde: “dat dít me nog mag overkomen”

Het leven lacht André van Duin weer voorzichtig toe. De komiek heeft namelijk opnieuw de liefde in zijn leven gevonden.

De afgelopen twee jaar zijn op zijn zachtst gezegd geen makkelijke jaren geweest voor André van Duin. In januari 2020 overleed zijn echtgenoot en grote liefde Martin Elferink aan de gevolgen van kanker. Dit zorgde voor ontzettend veel verdriet bij presentator. Aan RTL Boulevard liet André destijds weten zijn Martin nog iedere dag te missen. “Je moet ermee leren leven, maar het blijft verdrietig”. Daarnaast werd er ook bij André zelf kanker ontdekt. Toch lijkt het leven hem weer voorzichtig toe te lachen.

Nieuwe liefde

Gisteren was een speciale dag voor Heel Holland Bakt presentator André van Duin. De komiek en publiekslieveling werd namelijk 75 jaar! André kan zijn nieuwe levensjaar niet beter beginnen. Aan de Telegraaf (Privé) vertelt hij vandaag namelijk dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft! De 61-jarige Fernando Reyes. 

Verjaardagscadeau

Gisteren vierde André in het bijzijn van zijn nieuwe liefde zijn 75e verjaardag. Aan de Telegraaf vertelt André: “Fernando is mijn verjaardagcadeau”. Ook hoopt hij nog zoveel mogelijk mooie jaren met hem door te kunnen brengen. Zo zegt André: “En met hem hoop ik zoveel mogelijk mooie jaren, die ons nog maar gegeven zullen zijn, door te brengen. Toch blijft Martin zijn grote liefde. “Martin blijft mijn grote liefde, dat zal nooit veranderen en dat weet Fernando ook. Dat gevoel zal nooit veranderen. Hij kan daarmee leven. Want natúúrlijk is die rouw allemaal nog niet verwerkt. Maar ik ben ook niet iemand die heel lang alleen kan zijn”.

Oude bekende

Fernando Reyes is een oude bekende van André en een vriend van vroeger. André en Fernando zijn elkaar destijds uit het oog verloren, nadat Fernando voor zijn werk als danser naar Spanje verhuisde. “We kennen elkaar nog uit de tijd dat ik in een lange relatie zat met Wim van der Pluym, die ook overleden is. Toen was hij al een huisvriend van ons,” vertelt André. Nadat zijn echtgenoot Martin overleed kregen zij weer contact met elkaar.

Contact hersteld

Fernando vertelt hierover: “Ik las in de krant dat André zijn man had verloren. Toen heb ik hem een condoleancebericht gestuurd, maar dat heeft hij in de duizenden die hij kreeg, en met al het verdriet, niet onder ogen gekregen. En toen stierf kort daarna ook nog eens Corrie van Gorp, die ik goed gekend heb uit de danswereld en die me ooit heeft aangeraden me op de Spaanse dans te oriënteren. Door haar ben ik toen in Madrid terechtgekomen en later op Mallorca, waar ik al 35 jaar woon. Toen stuurde ik weer een berichtje en daarmee werd het contact een beetje hersteld. ‘Ben je nog wel eens hier?’, vroeg André, en: ‘Als je in Amsterdam bent, kom ’s langs dan.’ “Dat hebben we gedaan. En nog eens, en nog eens”.

Wij zijn hartstikke blij voor André. Wat een mooi begin van zijn 75e levensjaar!

Beeld: Still uit Heel Holland Bakt | Bron: Telegraaf (Privé)

Delen

Meer over André van Duin

LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
Lees alle artikelen over André van Duin