100%NL Magazine Simon en Annemarie
Zie ook:
Delen

Een stralende Annemarie Keizer showt groeiende babybuik in bikini

Annemarie Keizer oogt veel lof op Instagram. In een bikini showt ze haar groeiende babybuik. Annemarie is inmiddels 26 weken zwanger.

Zwangere Annemarie stralend in bikini

Simon en Annemarie Keizer zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Inmiddels is Annemarie alweer 26 weken zwanger en groeit haar buik hard.

De trotse mama-to-be plaatst op haar Instagrampagina een foto van zichzelf in bikini. En eerlijk is eerlijk: Annemarie straalt! ’26 weken#zwanger #growingandproud‘, schrijft Annemarie bij de foto.

De volgers van Annemarie kunnen de foto zeker waarderen. ‘Mooi ben je!’, ‘Prachtig’ en ‘Wow, wat mooi je buik!’ valt er onder de foto te lezen.

Baby Keizer doet het goed

Vorige week hadden Simon en Annemarie een controle bij de verloskundige. De beelden hiervan legden ze vast, om te delen.

Gelukkig was alles goed met Baby Keizer! Het is nog even afwachten totdat het gezin Keizer wordt uitgebreid, Annemarie is in januari uitgerekend.

Dochter Kiki

Simon en Annemarie hebben al een dochtertje genaamd Kiki. Papa en mama zijn maar wat trots op de kleine meid en delen regelmatig de liefste foto’s van Kiki. Inmiddels is Kiki alweer vier jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden. Bij een lieve foto op Instagram schrijft Annemarie daarover het volgende: ‘Mama, als de baby eruit is dan gaat ik heel lief zijn voor de baby’. Zo schattig!

Benieuwd naar hoe Kiki er uit ziet? Dat zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer