100%NL Magazine Simon en Annemarie
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer blikt terug op zwangerschap: ‘Ik was onzeker en bang voor het onbekende’

Annemarie Keizer is heel openhartig op haar Instagram en blikt met een mooie foto terug op haar zwangerschap.

Annemarie vond dat het wel weer eens tijd werd voor een vragenrondje op Instagram. Haar volgers stuurden massaal vragen in over van alles en nog wat. Zo kwamen er ook vragen voorbij over haar zwangerschap.

Annemarie over haar eerste zwangerschap

Op Instagram staat Annemarie extra stil bij haar zwangerschap van Kiki en geeft ze antwoord op de vraag ‘Hoe heb jij je zwangerschap ervaren’. Annemarie: ‘Ik voelde mij lichamelijk heel goed tijdens mijn zwangerschap! Wel wat misselijk geweest, conditie was meteen weg en tegen het einde werd het wel allemaal wat zwaarder met mijn grote buik. Maar zoals ik al zei, geen extreme belemmeringen gelukkig!’ Annemarie vervolgt: ‘Mentaal was het wat rommeliger in mijn hoofd. Ik was HEEL blij dat ik het mocht ervaren, maar tegelijkertijd onzeker en bang voor het onbekende. De grote verandering die ging komen waarvan ik niet wist hoe die zou zijn.
Was ik wel geschikt om mama te zijn? Konden we nóg gelukkiger worden dan we al waren? Met z’n tweetjes was het al zo leuk…’

Kiki werd geboren en gelukkig verdwenen Annemarie’s zorgen als sneeuw voor de zon! ‘In één klap waren al mijn zorgen verdwenen toen Kiki in mijn armen lag. Ik was mama! We waren een gezinnetje… Ik was een beetje boos op mezelf dat ik zo had kunnen denken tijdens mijn zwangerschap.’

Simon voelde geen geluk

Voor Simon voelde de geboorte van zijn dochter Kiki toch wat anders. Het even geduurd voordat hij het echte vadergevoel kreeg. Aan Gwen van Poorten vertelt Simon in haar podcast dat hij de hulp moest inschakelen van een psycholoog. Simon vertelde dat hij erachter kwam dat er duidelijk iets niet klopte. “Ik zie iemand intens stralen en gelukkig zijn en ik begrijp dat, maar ik voel dit niet, als ik met mijn dochter diezelfde leuke dingen doe.’ Je ziet het hele interview hier.

100%NL Magazine Annemarie Keizer

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer