100%NL Magazine Simon Keizer en Annemarie
Zie ook:
Delen

Simon Keizer openhartig over eerste jaren als vader ‘ik voelde geen geluk’

Toen de dochter van Simon Keizer ter wereld kwam, heeft het even geduurd voordat hij het echte vadergevoel kreeg. Aan Gwen van Poorten vertelt Simon in haar podcast dat hij de hulp moest inschakelen van een psycholoog.

“Ik ben bij een coach terechtgekomen, een psycholoog. Eigenlijk vanwege andere zaken, namelijk het feit dat ik heel veel geluk zag bij Annemarie als ze met onze Kiki bezig was. Dat wat ik zag, dat voelde ik niet.”, vertelt Simon aan Gwen.

Simon kwam erachter dat er duidelijk iets niet klopte. “Ik zie iemand intens stralen en gelukkig zijn en ik begrijp dat, maar ik voel dit niet, als ik met mijn dochter diezelfde leuke dingen doe. Toen heb ik aangeklopt bij iemand en zij heeft mijn ogen figuurlijk doen openen. Door haar ben ik erachter gekomen dat alles wel te herleiden is naar je jeugd.”

Simon heeft een hoop meegemaakt in zijn jeugd. Hij kwam in de Nieuwjaarsbrand terecht en ook overleed zijn vader op jonge leeftijd.  “Als gevolg van die heftige dingen heb ik geleerd mijn gevoel af te sluiten. Dat is heel handig als je heel heftige dingen overkomen, maar het is onhandig als je mooie dingen overkomen, want ook dan word je een beetje afgevlakt.”

Sinds Simon een psycholoog heeft ingeschakeld, krijgt hij steeds meer geluksmomentjes met zijn dochter. Zoals toen ze samen een onderonsje hadden of als hij haar aan het lachen maakt. 

Bron: YouTube | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Lees alle artikelen over Simon Keizer