100%NL Magazine Simon en Annemarie
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer openhartig over kinderwens en de weg ernaartoe

Een paar weken geleden kwamen Annemarie en Simon met het mooie nieuws dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje! Het stel is helemaal in de wolken. Afgelopen weekend vertelde Annemarie openhartig over de wens voor een tweede kindje en de weg daarnaartoe.

Kinderwens

“De weg naar deze zwangerschap verliep iets anders dan die van Kiki. Waar onze wens om voor de eerste keer ouders te worden snel werd vervuld, liet dit tweede wondertje iets langer op zich wachten”, begint Annemarie haar verhaal.

Tweede kindje

Simon en Annemarie wilden dolgraag een tweede kindje, maar wisten het pas écht zeker toen Kiki twee jaar was. Toen ze vorig jaar in het vliegtuig stapten voor de reis van hun leven, besloten ze dat dit een mooi begin zou zijn om te kijken of hun kinderwens in vervulling zou gaan.

Slecht nieuws

Annemarie kreeg alleen slecht nieuws vanuit het ziekenhuis bij thuiskomst, waardoor hun kinderwens moest wachten. “Nadat onze reis abrupt werd verbroken (door het welbekende virus) moest ik bij thuiskomst mri-scans ondergaan omdat er adenomen waren gezien in mijn lever. Hoogstwaarschijnlijk zou er weer een deel van mijn lever operatief moeten worden verwijderd. Wat een klap. Dat betekende ook dat onze kinderwens on hold moest..”

Positieve test

Gelukkig kreeg ze goed nieuws van het ziekenhuis. “Alles was goed en totaal onschuldig.” En na een paar maanden had het stel een positieve test in handen! Een prachtig en ontroerend verhaal. Zoals veel volgers van Annemarie nog even benadrukken in lieve reacties onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram

Delen