100%NL Magazine Annemarie Keizer

Bezorgde Annemarie Keizer: ‘Ik ben radeloos’

Annemarie Keizer zit met haar handen in het haar en is radeloos. Via Instagram roept ze de hulp van andere moeders in.

Annemarie Keizer

Sinds de geboorte van haar zoontje Joa geniet Annemarie Keizer weer volop van het prille geluk. Samen met haar man Simon Keizer heeft Annemarie twee kinderen: dochter Kiki en zoon Joa. Samen woont het gezin in een prachtige vrijstaande villa in het centrum van Volendam.

Leven op zijn kop

Een pasgeboren baby is hard werken, dat ondervindt Annemarie Keizer ook. Zo deelde ze de afgelopen week nog met haar volgers op Instagram dat het leven van het gezin Keizer weer helemaal op z’n kop staat sinds de geboorte van Joa. ‘De dagen zijn lang en de nachten kort. In elke dag zit wel een uitdaging of twee met kleine kids en daarom gaat dingen plannen iets lastiger dan ik zou willen nu.’

Ook lichamelijk heeft Annemarie het flink te verduren. Zo laat ze openhartig weten dat ze weer tegen een borstontsteking zit aan te hikken, wat ontzettend pijnlijk is. Ook de kleine Joa ondergaat zoveel ontwikkelingen door én zijn tandjes beginnen al door te komen. Het zijn pittige tijden.

Radeloos

Op social media vind je niet alleen de moedermaffia, die overal bovenop zitten als je als moeder een foutje maakt, maar je kan er ook veel steun halen. Vandaag vraagt Annemarie haar volgers om hulp.

‘Ons kleine hummeltje heeft enorme last van eczeem in zijn gezichtje. Elke keer als het over lijkt te gaan begint het weer opnieuw. Het lijkt op dauwworm volgens Google. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben radeloos!’, schrijft ze bij een foto van de kleine Joa. Hopelijk zijn er genoeg moeders die Annemarie uit de brand kunnen helpen en is Joa snel van zijn klachten af!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer