100%NL magazine Annemarie Keizer
Zie ook:
Delen

Annemarie Keizer is de wanhoop nabij: ‘Een inmiddels ietwat wanhopige mama’

Annemarie Keizer is de wanhoop nabij en roept de hulp van haar volgers in.

Annemarie Keizer

Ze is al lang niet meer de ‘vrouw van’ Simon Keizer: Annemarie Keizer. Op Instagram heeft Annemarie inmiddels meer dan 200 duizend volgers en een hele trouwe achterban opgebouwd.

Radeloos

Regelmatig schakelt Annemarie dan ook de hulp in van haar volgers. Zo ook een paar weken geleden, toen Annemarie met het handen in het haar zat. Ze vroeg haar volgers toen: ‘Ons kleine hummeltje heeft enorme last van eczeem in zijn gezichtje. Elke keer als het over lijkt te gaan begint het weer opnieuw. Het lijkt op dauwworm volgens Google.’ Bij de vraag plaatste Annemarie een foto van de kleine Joa, helemaal onder de vlekjes.

De wanhoop nabij

Gisteren riep Annemarie opnieuw haar volgers op, dit keer voor een heel ander probleem. ‘Al wekenlang is Joa zowat elk uur wakker ‘s nachts’, zo begint Annemarie haar Story. Annemarie heeft alles al geprobeerd, maar niets schijnt te werken. ‘Vorige week waren zijn oortjes nog iets rood van binnen toen ik dit liet nakijken bij de dokter. Vandaag was er niets meer te zien.’

Annemarie is inmiddels de wanhoop nabij, want gebroken nachten breken een mens. ‘Wát is dit dan wel? Klinkt dit bekend voor iemand? Liefs, een inmiddels ietwat wanhopige mama’.

Gelukkig heeft Annemarie haar trouwe volgers die massaal reageren. We hopen dat Annemarie er snel achter komt wat er is en dat ze binnenkort weer heerlijk kan slapen!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer