LEZEN: Anouk Hoogendijk maakt geslacht baby bekend
Zie ook:
Delen

LEZEN: Anouk Hoogendijk maakt geslacht baby bekend

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk maakte 2 maanden geleden bekend zwanger te zijn en deelt nu vol trots het geslacht van haar baby.

Boysmom

Ongeveer twee maanden geleden maakte Anouk Hoogendijk bekend zwanger te zijn van haar tweede. Dit geweldige nieuws bracht zij doormiddel van twee prachtige foto’s op Instagram, waarbij de echo duidelijk maakte dat zij zwanger was. Nu plaatst Anouk een foto van zichzelf in de tuin, waarbij zij een felblauw pak draagt. Bij het zien van de foto is niet gelijk duidelijk dat de blauwe kleur om het geslacht van de baby gaat, maar aan de tekst te zien gaat het daar wel degelijk om. ‘It’s a boy. I’m gonna be a boysmom and I love it’, schrijft zij bij de foto.

Donkere periode

Al dit goede en mooie nieuws kunnen Anouk en haar vriend Pieter goed gebruiken. Eind vorig jaar maakte Anouk via Instagram bekend twee keer een miskraam te hebben gehad. Het gezin was hier echt kapot van. Anouk twijfelde destijds of zij dit pijnlijke nieuws met de wereld wilde delen, maar zij vond het belangrijk om dit bespreekbaar te maken. De steun die zij daardoor kreeg, had zij hard nodig en deed haar goed. Deze zwangerschap is dus super spannend, maar ook extra speciaal voor Anouk.

https://www.instagram.com/p/Cg_z1jADuv_/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Anouk Hoogendijk

Delen

Meer over Anouk Hoogendijk

SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: 'Kan het nog steeds niet bevatten'
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: ‘Kan het nog steeds niet bevatten’
Lees alle artikelen over Anouk Hoogendijk