100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Dit is het indrukwekkende appartement van Max Verstappen in Monaco!

Altijd al benieuwd geweest waar Formule 1-legende Max Verstappen woont? Dit is zijn optrekje in Monaco!

Formule 1

Formule 1-coureur Max Verstappen is helemaal in topvorm. Een paar weken geleden werd Max nog eerste in Monaco. Voor het eerst een Nederlander aan kop op het WK Formule 1! Een geweldige prestatie. Het kon ook niet anders dat Max er met de winst vandoor ging in zijn eigen woonplaats.

Monaco

Max woont in een prachtig appartement aan de kust van Monaco. Hij heeft prachtig uitzicht op de haven en woont er al een paar jaar. Hij mist Limburg duidelijk niet! Het appartement ligt in de hoogstaande wijk Fontvieille en de huurprijs zou rond de € 18.000 per maand liggen. De verkoopprijs wordt geschat op 16 miljoen.

Appartement

Max deelt soms foto’s van zijn appartement, maar dan voornamelijk van zijn balkon waar hij vaak traint. Binnen 7 minuten is Max bovendien op het vliegveld van Nice. Wat wel handig is, aangezien Max veel reist. Zijn moeder Sophie heeft zich ontfermd over de inrichting. Bekijk hieronder een aantal foto’s en een video van het appartement.

Vriendin

Max Verstappen maakte begin dit jaar bekend dat hij de liefde heeft gevonden. Zijn vriendin Kelly Piquet is een prachtige dame en zeker geen onbekende in de Formule 1 wereld. Haar vader is namelijk Formule-1 legende Nelson Piquet.

 

 

Bron: Bekende Buren | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen