100%NL Magazine zangeres Hind
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het luxe appartement van zangeres Hind!

Zangeres Hind Laroussi staat al jaren in de spotlights na haar deelname aan Idols. Nu verkoopt zij haar appartement in Amsterdam en mogen wij een kijkje nemen!

Hind Laroussi

Hind is een Nederlands-Marokkaanse zangeres, onder andere bekend van haar deelname aan de eerste editie van Idols. Ook vertegenwoordigde zij Nederland op het Eurovisie songfestival in 2008 en bracht zij meerdere albums uit. Na een breuk met Hind en haar ex vertrok zij naar de Verenigde Staten. Hier brengt ze singles uit onder de naam Laroussi. Momenteel woont Hind in de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai, waar ze druk bezig is met allerlei nieuwe projecten.

Appartement in Amsterdam

Hind heeft Nederland al een tijdje geleden verlaten; eerst woonde zij in de VS en nu in Dubai. Toch had zij nog een appartement in Amsterdam, maar die heeft zij nu in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 459.000 euro. In 2011 kocht Hind het appartement voor 197.500 euro en liet zij er een hypotheek op vestigen van 250.000 euro. Op basis van de hypotheek zou Hind een winst kunnen boeken van 209.000 euro.

Het appartement is gelegen op de 5e verdieping en bereikbaar middels een lift. Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder 2 slaap- en 1 badkamer en een oppervlakte van in totaal 88 vierkante meter.

Benieuwd geworden naar het appartement? Bekijk de foto’s hier!

Bron en Beeld: Bekende Buren

Delen