artis zoomeravonden
Delen

ARTIS Zoomeravonden komt op spectaculaire wijze voor negentiende keer terug

Tijdens de Zoomeravonden in ARTIS is er plek om te dansen, te genieten, te doen en te eten. Je wordt er goed geamuseerd.

Genoeg te doen

De ARTIS Zoomeravonden komen voor de negentiende keer terug en dat laten zij niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor zowel jong als oud wordt er van 9 juli tot en met 3 september overdag veel leuks georganiseerd. Verder is er iedere zaterdagavond veel muzikaals te beleven, maar ook kun je deze avonden genieten van andere activiteiten. Denk hierbij aan optredens van Nederlandse artiesten in de ARTIS-Muziektent, voorstellingen en poppenkasten, je favoriete snacks eten op een picknickkleed tussen de prachtige bloemen en dieren en speurtochten voor de kleintjes.

Belevenis

Je zult ARTIS op een geheel andere manier beleven als je normaal gewend bent. Zo loop je normaal gesproken overdag van de olifanten naar de panda’s en van de slangen naar de vlindertuin. Nu geniet je tijdens de zomeravonden van de zonsondergang, terwijl je wordt geamuseerd op verschillende manieren. Zo geniet je in alle rust eerst van akoestische jazz die talenten van Conservatorium Amsterdam showen. Vervolgens is er ruimte om met je blote voeten in het gras te dansen op de gezellige live bandjes die de muziektent op z’n kop zetten. Ben je uitgedanst? Sluit je dan aan tijdens de avondwandeling door het park. Zo zie je ARTIS haast nooit.

Trek je dansschoenen aan en geniet van de omgeving waarin je je waant.

Ben je alvast nieuwsgierig geworden naar wat sfeerbeelden? Je ziet ze hieronder.

Bron ARTIS Beeld: Samuel van Leeuwen en Benjamin Herman en Bas Losekoot

Delen