100%NL Magazine de dierenbescherming
Delen

Gun jij asieldieren dit jaar ook een warme kerst?

De aankomende weken zitten we weer wat vaker thuis dan normaal. Kerst wordt gevierd in kleine kring en het nieuwe jaar zal niet worden ingeluid met vuurwerk. Maar terwijl de meeste van ons er lekker warmpjes bij zitten deze feestdagen, zijn er in Nederland heel veel dieren die geen thuis hebben.

Ook deze kerst zitten er weer veel dieren in de asielen van de Dierenbescherming. Van kleine knagers tot grote honden, de Dierenbescherming zorgt er met man en macht voor dat ook deze dieren er met kerst weer warmpjes bij zitten. Maar zij kunnen dit niet alleen. Normaal gesproken worden ze in december overspoeld met snacks en speeltjes voor de dieren in de asielen, maar door de huidige situatie kunnen ze helaas geen spontaan bezoek ontvangen.

Gun jij deze dieren ook een fijne kerst met veel lekkers en leuke speeltjes? Geef dan dit jaar een kerstcadeau aan een dier in het asiel. Op de website van de Dierenbescherming kun je kiezen uit zes leuke verrassingen, en zij zorgen dat jouw gift goed terecht komt. Namens 100%NL Magazine, de Dierenbescherming en natuurlijk alle dieren, hartelijk dank en fijne feestdagen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Dierenbescherming.

Delen