Autowasdag Bovag zorgt voor flinke donatie Stichting Muziekids
Delen

Autowasdag Bovag zorgt voor flinke donatie Stichting Muziekids

3 juli was het Nationale Autowasdag bij Bovag. Stichting Muziekids was opnieuw het goede doel van die dag. Door onder meer de medewerking van Muziekids Ambassadeurs werd het een groot succes en werd er een flinke donatie opgehaald!

Nationale Autowasdag Bovag

Nationale autowasdag van Bovag wordt al meerdere jaren georganiseerd. Net als in 2019 was Stichting Muziekids dit jaar weer het gekoppelde goede doel. Op die dag roepen ze iedereen massaal op om je auto te wassen bij een Bovag aangesloten autowas- en poetsbedrijven. Ambassadeurs Guus Meeuwis, Kenny B, Giel Beelen, Roel van Velzen en Armin van Buuren riepen ook massaal mensen op om bij te dragen aan de autowasdag, dit zorgde voor vele donaties. Erik Stern van BOVAG en Edward Verdoold van One2wash overhandigden namens alle BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven, de cheque met alle donaties. Dit gebeurde in de Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht. Hiermee kan stichting Muziekids weer heel veel kinderen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren.

Flinke donatie

Er is een totaalbedrag van maar liefst €28.917,00 euro opgehaald voor Stichting Muziekids. “Het grote en ambitieuze doel van Muziekids is om in elke zorginstelling waar kinderen verblijven een Muziekids Studio te realiseren. Dat muziek maken en beleven in een permanente en vrolijke ontspanningsruimte – een Muziekids Studio – een vast onderdeel wordt van een zorginstelling.”

Beeld: Istock

Delen