100%NL Magazine Radio100NL
Delen

LUISTEREN: De speciale avondklokversie van de hit ‘Als het Avond is’

Vanaf vandaag moeten we er toch écht aan geloven: een avondklok. Vanaf vanavond 21:00 uur tot morgenochtend 04:30 uur moeten we allemaal verplicht binnen blijven. Dit is een extra maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus en gaat zeker tot 9 februari 2021 gelden. Een flinke maatregel, waar veel mensen aan zullen moeten wennen. Daarom bedachten twee DJ's van radio 100% NL een ludieke actie om iedereen een hart onder de riem te steken.

Om alle mensen, en natuurlijk de luisteraars van 100% NL, een hart onder de riem te steken hebben DJ’s Stephan Jacobs en Koen Hansen de hit van Suzan & Freek ‘Als het Avond is’ herschreven naar een speciale avondklokversie. Deze hit leende zich uitstekend om in een nieuw jasje te worden gestoken.

Vandaag start ook de speciale Avondklokshow op 100% NL, die niemand minder dan Hans Klok zal gaan aftrappen. Het programma staat volledig in het teken van de avondklok en is vanaf zaterdag te horen op de radiozender, van 19.00 tot 22.00 uur. Hans Klok presenteert de allereerste uitzending, waarin luisteraars een magische avond lang kunnen genieten van de leukste spelletjes, gesprekken, toepasselijke muziek en bizarre verhalen.

Luister hier de nieuwe versie van ‘Als het Avond is’!

Delen