BABYNIEUWS: Diederik Jekel en vriendin Eline verwachten kindje!
Delen

BABYNIEUWS: Diederik Jekel en vriendin Eline verwachten kindje!

Diederik plaatst een bericht op zijn Instagram: "Geweldig ontroerend mooi fijn nieuws."

Diederik Jekel

Diederik Jekel kennen we allemaal als die vrolijke presentator. We zien hem vaak aanschuiven bij verschillende programma’s. Ook deed hij mee aan Wie is de Mol en aan De Verraders. Een aantal weken terug kwam Diederik in het nieuws met geweldig nieuws. Hij vroeg zijn vriendin Eline ten huwelijk.  Hij besloot zijn geliefde op een spectaculaire manier ten huwelijk te vragen. Ze zei volmondig ja.

In verwachting!

Ook vandaag deelt Diederik Jekel geweldig nieuws op Instagram. Hij en zijn vriendin Eline worden namelijk ouders! Daarover schrijft hij: “Geweldig ontroerend mooi fijn nieuws, toen we 22 weken geleden hoorden dat Eline zwanger is. Voor de tweede keer. Een half jaar daarvoor eindigde onze eerste zwangerschap in een miskraam. Na zulk nieuws kunnen dit soort posts extra verdrietig maken en ik wil heel graag Eline quoten die dit er over wilde zeggen:
“Daar wil ik mee beginnen omdat ik maar al te goed weet hoe hard ons blije nieuws bij iemand anders aan kan komen. Daarom wil ik graag benadrukken dat als dat voor jou zo is, ik weet hoe je je voelt, en alleen maar liefde en begrip voor je heb.”

Kindje

Diederik kan sinds kort zijn kindje ook voelen, via de buik van Eline. “En dat is iets waar ik niet genoeg van kan krijgen. Wat ben ik trots op Eline, hoe goed ze nu al voor onze kleine zorgt.” Hij eindigt zijn bericht met:  “We kijken enorm uit om deze nieuwe Bommelaar en bewoner van ons leuke landje en planeet te mogen ontmoeten.” Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Diederik Jekel

Delen

Meer over Diederik Jekel

ZO ZOET: Diederik Jekel deelt nieuwe foto van zijn zoon én hele mijlpaal!
ZO ZOET: Diederik Jekel deelt nieuwe foto van zijn zoon én hele mijlpaal!
Lees alle artikelen over Diederik Jekel