100%NL Magazine Floor Jansen
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje

Floor maakt dit geweldige nieuws zojuist bekend.

Floor Jansen

Floor Jansen is bekend als Nederlands zangeres in de Finse metalband Nightwish. Al in 2014 werd bekend dat ze de nieuwe zangeres werd in de band Nightwish. In Nederland werd Jansen vooral bekend door haar deelname in het programma Beste Zangers in 2019.

Floor is getrouwd met haar grote liefde, Hannes van Dahl. Metal muziek zit in het bloed, want Hannes is bekend als lid van de metalband Sabaton. In 2017 werd het stel voor de eerste keer ouders van een dochter, Freja. Naast een dochter, hebben zij samen ook nog een hondje.

Bevallen

Eerder dit jaar maakte Floor bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Vandaag deelt zij fantastisch nieuws met haar volgers, want zij is bevallen van een dochter en haar naam is Lucy.

‘Daar is ze’ Met veel geluk kunnen wij de de geboorte van onze tweede dochter Lucy aankondigen! Grote zus Freja is ook blij met de komst van onze donkerharige, kleine meisje. Gezondheid is geen gegeven feit en dus is het fijn om te melden dat zowel moeder als dochter het goed doen. Wij genieten met volle teugen van deze speciale momenten en vragen om privacy in deze intieme tijd. Dikke merci voor alle liefde en steun die we hebben gekregen tijdens de zwangerschap! Wij hebben onze dochter Lucy welkom geheten in deze mooie wereld.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter, Floor.

Bron en Beeld: Instagram Floor Jansen.

Delen

Meer over Floor Jansen

BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje
BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje
Floor Jansen over heftige periode: 'Ik viel gewoon om. Het was zo'n duidelijke waarschuwing'
Floor Jansen over heftige periode: ‘Ik viel gewoon om. Het was zo’n duidelijke waarschuwing’
BABYNIEUWS: Floor Jansen zwanger van tweede kindje
BABYNIEUWS: Floor Jansen zwanger van tweede kindje
Lees alle artikelen over Floor Jansen