100%NL Magazine Floor Jansen
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Floor Jansen zwanger van tweede kindje

Floor en Hannes hebben samen een dochter en maken vandaag bekend dat zij van een gezin van drie naar vier gaan. Wat een geweldig nieuws!

Floor Jansen

Floor Jansen is bekend als Nederlands zangeres in de Finse metalband Nightwish. Al in 2014 werd bekend dat ze de nieuwe zangeres werd in de band Nightwish. In Nederland werd Jansen vooral bekend door haar deelname in het programma Beste Zangers in 2019.

Floor is getrouwd met haar grote liefde, Hannes van Dahl. Metal muziek zit in het bloed, want Hannes is bekend als lid van de metalband Sabaton. In 2017 werd het stel voor de eerste keer ouders van een dochter, Freja. Naast een dochter, hebben zij samen ook nog een hondje.

Tweede kindje

Vandaag deelde Floor geweldig nieuws met de wereld, want zij is in blijde verwachting van een tweede kindje. Op Instagram deelt zij een prachtige gezinsfoto, waarop een echo te zien is. ‘Het leven is mooi. Wij gaan van drie naar vier. Freja wordt grote zus. Wij zijn heel blij om dit bijzondere nieuws met jullie te delen’, schrijft zij eronder. Dat het bijzonder nieuws is, staat vast. Wij feliciteren het gezin met deze zwangerschap en wensen hun het allerbeste.

Bron en Beeld: Instagram Floor Jansen.

Delen

Meer over Floor Jansen

Floor Jansen over heftige periode: 'Ik viel gewoon om. Het was zo'n duidelijke waarschuwing'
Floor Jansen over heftige periode: ‘Ik viel gewoon om. Het was zo’n duidelijke waarschuwing’
BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje
BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje
Lees alle artikelen over Floor Jansen