100%NL Magazine Floor Jansen
Zie ook:
Delen

Floor Jansen over heftige periode: ‘Ik viel gewoon om. Het was zo’n duidelijke waarschuwing’

Na een zware periode gaat Floor eindelijk weer optreden. Zij vertelt nu over deze heftige tijd en wat het met haar heeft gedaan.

Floor Jansen

Floor Jansen is bekend als Nederlands zangeres in de Finse metalband Nightwish. Al in 2014 werd bekend dat ze de nieuwe zangeres werd in de band Nightwish. In Nederland werd Jansen vooral bekend door haar deelname in het programma Beste Zangers in 2019.

Floor is getrouwd met haar grote liefde, Hannes van Dahl. Metal muziek zit in het bloed, want Hannes is bekend als lid van de metalband Sabaton. In 2017 werd het stel voor de eerste keer ouders van een dochter, Freja. Naast een dochter, hebben zij samen ook nog een hondje.

Zwarte periode

Floor is een paar weken geleden bevallen van haar tweede kindje, Lucy en zij treedt vanwege haar zwangerschap al maanden niet op. In de zomer raakte Floor namelijk volledig uitgeput en dat betekende dat zij niet meer kon optreden. Floor belandde destijds in het ziekenhuis. ‘Het was gewoon te lang teveel. Hoogzwanger, internationaal touren, veel reizen, lange shows, dus ik viel gewoon om. Je schrikt je natuurlijk blind. Het was zo’n duidelijke waarschuwing en daarna was ik gewoon heel heel heel erg moe. Ik kon niks doen zonder weer bijna flauw te vallen.’

Beter dan ooit

Het gaat na deze heftige periode gelukkig weer goed met Floor. ‘Mijn stem is beter dan ooit, dus ik had echt zoiets van; jeetje’, zegt zij. Binnenkort treedt Floor weer op voor veel mensen en zij kan het echt niet afwachten. Wat fijn dat het weer goed met haar gaat. Wij kunnen niet wachten op haar terugkeer!

Bron en Beeld: Instagram Floor Jansen

Delen

Meer over Floor Jansen

BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje
BABYNIEUWS: Floor Jansen bevallen van tweede kindje
BABYNIEUWS: Floor Jansen zwanger van tweede kindje
BABYNIEUWS: Floor Jansen zwanger van tweede kindje
Lees alle artikelen over Floor Jansen