BABYNIEUWS: Giel de Winter is vader geworden!
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Giel de Winter is vader geworden!

Babynieuws! Giel de Winter, bekend van StukTV is voor de tweede keer vader geworden.

Giel de Winter

Giel Roland de Winter is een Nederlandse online persoonlijkheid, dj, presentator en creatief directeur bij Talpa Social. Giel kreeg vooral naamsbekendheid door het programma StukTV die hij oprichtte met Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Het drietal haalde met de serie regelmatig het nieuws. Ook waren ze onlangs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Liefde

Naast zijn succesvolle carrière is Giel ook heel gelukkig in de liefde. Giel en zijn vriendin zijn al lange tijd samen. Hoelang is niet bekend, omdat de presentator bewust alle details rondom zijn liefdesleven privé houdt. Op 31 mei 2020 werden Giel en zijn vriendin de trotse ouders van hun zoontje Fedde. Gister werd bekend dat Fedde grote broer is geworden.

Dochter Romy

Giel plaatst een prachtig bericht op zijn Instagram. Daarbij schrijft hij: “Afgelopen nacht om 5.17 uur is onze prachtige dochter Romy Mia de Winter geboren. Onbeschrijfelijk trots en tranen van geluk, dit gevoel is met geen pen te beschrijven. Verder zegt hij: “Dochter Romy en moeder (wat een powervrouw) maken het goed”, vervolgt hij. “Die blik van Fedde toen hij zijn zusje voor het eerst zag, was te ontroerend. Deze papa zit voorlopig in alle rust even op een roze wolk!.” Ook veel bekende mensen reageren onder zijn post. Zo schrijft Wendy van Dijk: “Aaaaaaah zo lief…! Gefeliciteerd met dit prachtige meisje.” Je ziet het bericht hieronder. 

 

 

Header beeld: Wessel de Groot. Bron en Beeld: Instagram Giel de Winter.

Delen