Heel mooi babynieuws voor Henny Huisman: 'SUPERBLIJ en DANKBAAR'
Zie ook:
Delen

Heel mooi babynieuws voor Henny Huisman: ‘SUPERBLIJ en DANKBAAR’

Henny kan zijn geluk niet op en hij straalt als nooit tevoren met de kleine meid in zijn armen. Wat is dit mooi om te zien...

Henny Huisman

Henny Huisman is een Nederlandse televisiepresentator, voormalig drummer en voormalig zanger. Henny werd bij het grote publiek bekend als presentator van programma’s als Soundmixshow en Surpriseshow. Door de jaren heen heeft Henny heel wat prijzen weten te winnen. Denk aan gouden platen, maar ook aan de Gouden-Televizier Ring.

De goedlachse presentator is al sinds 1975 getrouwd met zijn grote liefde, Lia. Samen met haar kreeg hij twee dochters. Wat velen niet weten, is dat Henny ook twee hele bekende neefjes heeft, namelijk Jordy en Sander Huisman van Kriss Kross Amsterdam.

Een wondertje

Henny zit samen met de rest van zijn familie al dagen op een roze wolk, want hij is opnieuw opnieuw overgrootvader geworden. Hij plaatst twee foto’s met zijn achterkleindochter in de armen en het geluk spat er vanaf. ‘Lia en ik zijn wederom Overgrootouders geworden, zo trots op Marley, wát een mooie meid er weer bij. Maurits, Emma en Michael zijn SUPERBLIJ en DANKBAAR. Haar 2e naam is ELISABETH (naar mijn pas overleden moeder vernoemd) en NIKKI naar mijn dochter en EMMA’s moeder. Wat een WONDERTJE’, schrijft een hele gelukkige Henny. Dit is wel héél bijzonder.

Gefeliciteerd allemaal en geniet van dit mooie wonder.

Bron en Beeld: Instagram Henny Huisman

Delen