100%NL Magazine broer Barry Atsma
Zie ook:
Delen

Groot verlies voor Barry Atsma ‘Broer Rimmert (53) overleden’

Barry heeft deze maand afscheid moeten nemen van zijn ‘grote, bijzondere broer’ Rimmert. Op Instagram deelt Barry een emotioneel bericht met prachtige foto’s van zijn broer.

“Zijn gezondheid ging al een tijd achteruit en uiteindelijk werd Corona hem te veel. Afscheid moeten nemen van Rimmert is intens droevig, maar we koesteren de herinneringen aan zo veel mooie momenten met hem; zijn geweldige dans-moves, zijn liefdevolle handkusjes, zijn hilarische vertolkingen van Eucalypta en James Bond, zijn fanatieke luchtdrum-solo’s en zijn heerlijke knuffels”, schrijft Barry bij een foto van Rimmert alleen, samen met zijn zus en een foto van vroeger.

Volgens Barry leerde Rimmert hem vele levenslessen zoals onvoorwaardelijk liefhebben, niet oordelen en echt verbinden met mensen om je heen. “Dankjewel lieve Rimmert voor de fijne tijd samen!”, eindigt Barry.

Veel mensen leven mee met Barry. Zo ook Tooske Ragas die kort geleden afscheid moest nemen van haar broer. “Jeetje Barry, gecondoleerd… bizar dat we binnen een aantal weken allebei onze bijzondere broers zijn verloren.. ik herinner me onze gesprekken over hen. Wens jou en de jouwen heel veel sterkte”, schrijft Tooske.

Wij wensen Barry heel veel sterkte de aankomende tijd.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Barry Atsma

Barry Atsma herdenkt overleden broer Rimmert in emotionele post
Barry Atsma herdenkt overleden broer Rimmert in emotionele post
ZIEN: Barry Atsma in zijn jongere jaren!
ZIEN: Barry Atsma in zijn jongere jaren!
Lees alle artikelen over Barry Atsma