100%NL Magazine Barry Atsma ANP KIPPA

Barry Atsma

Carrière

Barry Atsma (29 december 1972) is bekend als Nederlands acteur. Hij werd bekend door zijn rol in de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime dat op televisie was van 2001 tot 2005. Atsma nam ook deel aan Toneelgroep Amsterdam, waar hij niet alleen speelde, maar ook regisseur was. Een van de meest succesvolle rollen van Atsma was in Komt een vrouw bij de dokter waarvoor hij een Gouden Kalf en Rembrandt Award voor ontving.

Het liefdesleven van Barry Atsma

Barry Atsma is dit jaar voor de vierde keer vader geworden van een dochter. Tijdens zijn huwelijk met Izaira Kersten kreeg hij Zoë en Charlie en na de komst van Bobbi met zijn vriendin Noortje Herlaar was het voor de vierde keer raak met de pasboren Sam. “De cirkel is rond”

Kersverse ouders

Eind januari kwam het prachtige dochtertje van Noortje Herlaar en Barry Atsma  ter wereld. De kersverse ouders zitten nog steeds op een roze wolk en genieten van hun kleine meisje Sam en haar drie zussen. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt hij over het kersverse vaderschap. “Ik heb nu drie maanden vrij geblokt voor onze kleine”, aldus Barry. “Ik probeer gewoon heel veel thuis te zijn nu en tot april ga ik sowieso niet veel weg zijn.” In 2018 kwam dochter Bobbi ter wereld en is hij gelijk erna weer begonnen met werken. Dat viel hem zo zwaar dat hij besloten heeft nu alle tijd te nemen voor Sam.