100%NL Magazine Barry Atsma
Zie ook:
Delen

ZIEN: Barry Atsma in zijn jongere jaren!

Barry Atsma heeft een glansrijke carrière achter de rug en lijkt nog niet van plan om te stoppen als acteur. Zijn grote debuut maakte hij in de televisieserie Rozengeur & Wodka Lime en daarna heeft hij nog vele mooie rollen mogen spelen. Zo ook de rol van Max in de film Lepel, waarin ook Carice van Houten een rol vertolkte. Barry blikt terug op deze mooie tijd.

Lepel

‘Terugblik op de lente van 2004 toen we de film lepel aan het opnemen waren. We hadden heel veel lol in het oosten van Duitsland. (en een paar legendarische feesten in de hotel lobby)’, schrijft Barry bij de reeks foto’s die hij deelt op Instagram. Ook zal hij nooit de aanstekelijke lach van de regisseur vergeten als hij een scene goed vond.

Onherkenbaar

De film werd opgenomen in 2004. Barry was op deze foto’s dus nog een broekie van 32 jaar. We herkennen hem bijna niet meer terug met zijn blonde lokken. Tegenwoordig gaat Barry namelijk met een grijze coupe door het leven en een baardje.

Vierde dochter

Begin dit jaar hebben Barry en vriendin Noortje Herlaar een dochtertje gekregen, genaamd Sam. Het is de vierde dochter voor Barry. De acteur heeft al twee dochters uit een eerdere relatie, Zoë en Charley en met vriendin Noortje kreeg hij in november 2018 dochter Bobbi.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Barry Atsma

Barry Atsma herdenkt overleden broer Rimmert in emotionele post
Barry Atsma herdenkt overleden broer Rimmert in emotionele post
Barry Atsma geniet van pasgeboren dochter maar vindt het ‘best vermoeiend en intensief’
Barry Atsma geniet van pasgeboren dochter maar vindt het ‘best vermoeiend en intensief’
Lees alle artikelen over Barry Atsma