100%NL Magazine Marian B&B
Zie ook:
Delen

LOVE IS IN THE AIR: B&B Marian gelukkig in de liefde

Na een lange periode vrijgezel te zijn geweest, heeft Marian haar hart verloren aan Ronald. Zij vertelt er in een openlijk gesprek over.

B&B Marian

Het is hét programma van het afgelopen jaar: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma hebben acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten opengesteld voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland heeft ervan gesmuld.

Één van de B&B eigenaren in het programma vorig jaar was de stijlvolle Marian. Zij runde een B&B in Portugal, maar vond helaas niet de liefde. Eind 2023 heeft zij haar B&B in de verkoop gezet en momenteel woont zij in Den-Bosch.

Ben jij benieuwd hoe de stijlvolle Marian er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Nieuwe vriend

Vorige week blies Marian 70 kaarsjes uit en zij nodigde veel mensen uit tijdens haar feestje, waaronder alle mannen uit B&B vol liefde én haar nieuwe vriend. Aan Aran Bade van RTL Boulevard vertelde Marian dat de relatie nog pril is, maar dat zij het wel heel leuk vindt. ‘Mijn nieuwe vriend heet Ronald. We zijn vrienden, maar gaan kijken of het wat wordt. Het is net Married at first sight. Hij gaat ook zingen, denk ik. Het is een goede zanger’, vertelde zij lachend. ‘Het is een leuke catch. We hebben veel dezelfde interesses.’ Wat een leuk nieuwtje is dit. Wij gunnen Marian het geluk in de liefde.

Benieuwd hoe de vriend van Marian eruitziet? Klik op de link voor de video.

Bron en Beeld:

Delen