100%NL Magazine B&B Claudia
Zie ook:
Delen

B&B Vol Liefde-Claudia over overtredingen: “Stiekem aan het daten”

Claudia verklapt hoe haar relatie met William tot stand is gekomen..

B&B Vol Liefde

Het is een van de best bekeken programma’s: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van.

Claudia

Één van de deelnemers van B&B Vol Liefde is Claudia. Samen met haar vriendin Anne stapte ze in de auto om naar de B&B van Walter af te reizen. Er volgde een waanzinnige tijd in het prachtige Frankrijk bij Walter, waar de spiritualiteit centraal stond. Helaas voor Claudia sprong de vonk tussen haar en Walter niet over.

Toch de liefde gevonden

In De Telegraaf verklapt Claudia hoe haar relatie met William tot stand is gekomen. Zo vertelt ze: “Ingrid, een van de andere singles die bij Walter logeerde, heeft nogal boos zijn B&B verlaten. Zij is toen – tegen de regels van het programma in – stiekem gaan daten, maar dat bleek geen match te zijn. Ze vond hem een lieve man, maar voor haar niet sterk genoeg. Ingrid heeft hem mijn nummer gegeven en een week later kreeg ik een berichtje. Ik wilde het een kans geven.”

Stiekem daten

Claudia en William zijn elkaar stiekem gaan leren kennen.’We hebben het rustig aan gedaan en zijn elkaar stiekem gaan leren kennen. Onze eerste afspraak was in het bos.” Na acht weken zei William de magische vier woorden. “Toen we bij hem thuis waren zei hij: ’Ik hou van jou. Zullen we vanaf nu een relatie hebben?’ Toen riep ik meteen: ’Ja!’ We kijken elkaar vaak diep in de ogen aan. Het voelt nu alsof we allebei De Ware hebben gevonden.”

https://www.instagram.com/p/Cwrm1ogInk5/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Telegraaf, Veronica Superguide. Beeld: Instagram Claudia

Delen