100%NL Magazine Debbie Paul
Zie ook:
Delen

B&B Vol Liefde-Debbie over relatiebreuk: ‘In liefde zijn we langs elkaar heen gaan leven’

Debbie is inmiddels heel wat maanden gelukkig met Paul, maar zij is vroeger getrouwd geweest met een Nederlandse acteur. Zij vertelt openhartig over de breuk met hem.

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde vorig jaar als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk super benieuwd hoe het ná de opnames ging. Zij gingen dan ook helemaal uit hun dak na het zien van de reünie want toen werd het duidelijk: Paul en Debbie zijn nog altijd samen en gelukkiger dan ooit!

Uit elkaar gegroeid

Paul is niet de eerste man in Debbie’s leven. Zij trouwde vroeger met Nederlandse acteur en cabaretier Alfred van den Heuvel. In 2005 verhuisden zij samen naar Spanje, maar Alfred moest voor werk vaak teug naar Nederland. De twee zagen elkaar te weinig en besloten in 2018 een punt achter hun huwelijk te zetten. In de podcast ‘Jan & Marc-Marie’ van De Telegraaf vertelt Debbie over haar relatie en de breuk met Alfred: ‘Ik hoor weleens dat mensen zeggen dat het goed is voor je relatie als je elkaar weinig ziet. Dat was in ons geval niet aan de orde, want je groeit uit elkaar.’

Langs elkaar heen leven

Debbie zette destijds hun gezamenlijke B&B op in Spanje en Alfred was aan het werk op de set van ‘Kinderen Geen Bezwaar’ in Nederland. ‘Ik ben heel erg hard aan het werk in Spanje om de tent te runnen en Alfred is daar hard aan het spelen. Hij leidde daar zijn eigen leven. En als ik hier een verbouwing deed dacht ik ‘ach laat maar zitten, ik ga hem daar niet mee lastigvallen’. Als je samen besluit om naar het buitenland te gaan, weet ik niet of het goed werkt als één van de twee veel weg is. In liefde zijn we langs elkaar heen gaan leven’, aldus Debbie.

Gelukkig is Debbie inmiddels weer een hele tijd gelukkig in de liefde. Zij en Paul zijn smoorverliefd op elkaar!

Bron en Beeld: De podcast Jan & Marc-Marie van de Telegraaf

Delen