100%NL Magazine Debbie Paul
Delen

Gaan B&B Vol Liefde Debbie en Paul trouwen? ‘Hij is zó’n schat!’

Aan Telegraaf laat Debbie weten of ze binnenkort zal gaan trouwen met haar geliefde Paul.

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk superbenieuwd hoe het ná de opnames ging. De grote vraag van iedereen: Zijn ze nog steeds samen?

Alle fans van B&B Vol Liefde gingen helemaal uit hun dak na het zien van de reünie want toen werd het duidelijk: Paul en Debbie zijn nog altijd samen en gelukkiger dan ooit!

Trouwen?

Aan De Telegraaf liet Debbie weten hoe ze de toekomst voor zich ziet. De flamboyante Debbie had voor ze aan haar tv-avontuur begon niet de overtuiging dat ze zou eindigen met een partner. ‘Ik hou van avontuur en dacht: wat heb ik te verliezen? Als je mij vooraf had gevraagd hoe groot de kans zou zijn dat ik een nieuwe partner zou vinden, dan had ik vijftig procent al veel gevonden.’ Maar niets bleek minder waar want Debbie vond wél de liefde. En die vond ze bij Paul, die als allereerste haar B&B kwam binnenlopen in Spanje. ‘Hij is zó’n schat, dat is bijna niet uit te leggen. Paul is het mooiste wat mij is overkomen.’

Nog altijd zijn Debbie en Paul samen en het ziet er niet naar uit dat dit binnenkort zal gaan veranderen. Zo laat Debbie weten: ‘Paul heeft een enkeltje Spanje gekocht, dus voorlopig is hij gezellig bij mij. We hebben een hele fijne tijd met elkaar.’

Paul helpt Debbie waar hij kan bij het runnen van haar B&B en als ze vrij zijn zorgen ze ervoor dat ze zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Stiekem durven de tortelduifjes al te fantaseren over de toekomst, maar of daar ook trouwplannen in voorkomen… Debbie maakt meteen korte metten met de trouwplannen: ‘Ik denk dat we allebei oud en wijs zijn om zoiets niet te doen. De enige reden om op je oude dag nog een keer te trouwen, is het feestje.’ Zo laat zij weten.

Beeld: Instagram, Bron: De Telegraaf

Delen