100%NL Magazine B&B Vol Liefde
Zie ook:
Delen

B&B Vol Liefde liefhebbers opgelet: dít is wanneer de wintereditie begint!

Alle fans van B&B Vol Liefde kunnen kunnen hun hart ophalen, want de datum van de wintereditie is bekendgemaakt.

B&B Vol Liefde

Het is een van de best bekeken programma’s: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van. Dit jaar werd het programma zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2023, maar helaas hebben zij deze niet gewonnen.

Winter Vol Liefde

Alle fans van het programma B&B Vol Liefde moeten steeds een jaar wachten totdat er een nieuwe editie van het programma begint. Nu hoeven zij gelukkig niet lang te wachten, want er komt dit jaar een wintereditie. Ook met dit programma streven ze ernaar Nederlanders in het buitenland te helpen bij het vinden van de liefde. Dit keer gaat het om Nederlanders in winterse gebieden. De deelnemers runnen dit keer geen bed and breakfast, maar zij hebben banen in winterse gebieden. Denk aan skileraar, husky-slee-gids, of restaurantmanager. Dit keer zullen er vijf kandidaten meedoen.

RTL heeft vandaag de officiële uitzenddatum van het programma bekendgemaakt. Het eerste seizoen zal vanaf maandag 18 december 2023 te zien zijn op RTL4. Wij zeggen eerste seizoen, want het is ook al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen in de maak is. Wat een geweldig nieuws is dat zeg. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Bron en Beeld: Shownieuws en RTL

Delen