100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar

Beau ziet er al jaren hetzelfde uit en ook zijn kapsel verandert bijna nooit. Om die reden schrokken wij heel erg toen hij deze foto deelde.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens kennen we allemaal als de man die al tientallen succesvolle programma’s heeft gepresenteerd en dat nog steeds met alle vreugde doet. Buiten de schijnwerpers heeft Beau ook een hartstikke leuk leven, want Beau is al heel veel jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Selly. Samen hebben zij vier zoons. Een tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan. Beau plaatst regelmatig foto’s van zijn vrouw en kinderen op social media. Wanneer zij iets te vieren hebben, samen op vakantie zijn, of wanneer Beau even wil laten weten hoe trots hij op zijn gezin is.

Volgers shockeren

Alle foto’s van Beau zijn leuk op hun eigen manier en wij genieten van zijn positiviteit. Dit keer liet hij ons en de rest van zijn volgers schrikken met een Instagramstory, want hij deelde een foto van lange, krullende lokken. Naast zijn gekke grijze kapsel, kijkt hij ook heel boos in de spiegel. ‘Ik moet echt naar de kapper’, schrijft Beau er grappend bij. Als wij eerlijk moeten zijn, vinden wij je korte kapsel toch mooier, Beau. 😉

100%NL Magazine Beau van Erven Dorens

Bron: Instagram Beau van Erven Dorens en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!
Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens