100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

Beau van Erven Dorens deelt romantische strandfoto met vrouw

Beau deelt regelmatig foto's van zijn kinderen, maar dit keer is het zijn vrouw die in de schijnwerpers staat. Wat een prachtige foto..

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens kennen we allemaal als de man die al tientallen succesvolle programma’s heeft gepresenteerd en dat nog steeds met alle vreugde doet. Buiten de schijnwerpers heeft Beau ook een hartstikke leuk leven, want Beau is al heel veel jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Selly. Samen hebben zij vier zoons. Een tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan. Beau plaatst regelmatig foto’s van zijn vrouw en kinderen op social media. Wanneer zij iets te vieren hebben, samen op vakantie zijn, of wanneer Beau even wil laten weten hoe trots hij op zijn gezin is.

Grote liefde Selly

Dit keer deelde Beau een prachtige foto met zijn grote liefde, Selly. Deze selfie is genomen tijdens een frisse strandwandeling in Zeeland. ‘Keihard in voorbereiding voor de nieuwe reeks van mijn talkshow, die morgen begint.’, schrijft hij eronder. Wat een heerlijke foto van Beau en Selly is dit. Wij genieten zo van dit prachtige stel. Beau’s volgers reageren massaal onder deze foto. Veel volgers hebben zin in de talkshows die komen gaan en veel volgers reageren om het feit dat zij dit zo’n mooie foto vinden. ‘Wat zijn jullie een mooi stel’ en ‘Wat ben je toch een ontzettende leuke vent, een verademing op tv’, zijn twee reacties.

Bron: Instagram Beau van Erven Dorens en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: 'Wat een geluk dat ik haar heb getroffen'
Tienduizenden likes voor verliefde Beau en Selly: ‘Wat een geluk dat ik haar heb getroffen’
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
WHAT!? Beau van Erven Dorens shockeert volgers met lang, krullend haar
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens