Begin de dag goed met Barry Paf!
Delen

Begin de dag goed met Barry Paf!

Met zijn bruisende energie is Barry je vriend in de ochtend op de radio! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw dag met een glimlach begint.

Iedere dag gaat de wekker van Barry Paf extra vroeg. Hij is van 6 tot 10 uur met De Barry Paf Show te horen op Radio 100% NL. Tijd om ‘m aan de (muzikale) tand te voelen!

Dromen zijn Bedrog (Marco Borsato) – Wat droom jij?
“Ik droom altijd over het laatste wat ik heb gezien. Vaak zit ik in mijn droom in een film, serie of documentaire. Laatst droomde ik dat ik radio aan het maken was in een live televisieprogramma. Ineens werkte niets meer, behalve mijn microfoon. Het enige wat ik kon bedenken was zelf de liedjes zingen. Dat was afzien voor de luisteraars!”

Leef (André Hazes Jr.) – Hoe vier jij het leven?
“Met mijn beste vrienden en familie. Ik ben snel tevreden met kleine, mooie en intieme momenten. Dan zet ik mijn telefoon uit en focus op een goed gesprek. Dat is mij meer waard dan een grote groep kennissen die je koelkast leeg eet en drinkt.”

Jij Bent Zo (Jeroen Van Der Boom) – Wat is een eigenschap die je aan jezelf zou willen veranderen?
“Heb je even? Ik heb een eigenschap die zowel in mijn voordeel als nadeel werkt; Ik ben zeer enthousiast. Aan de ene kant is dat fijn, want ik zorg voor vrolijkheid en reuring. Aan de andere kant vind ik het moeilijk om mijn grenzen aan te geven, omdat ik alles leuk vind. Ik ben aardig op weg maar er is nog wel werk aan ‘Barry in Balans’.”

Ook benieuwd hoe Chantal Hutten reageert? Lees het nu in 100%NL Magazine! Chantal is dagelijks te horen tussen 4 en 7 uur met de Middagshow.

Delen