Begin van de zomer wordt groots gevierd door Sunweb!
Delen

Begin van de zomer wordt groots gevierd door Sunweb!

Afgelopen maart leek de zomervakantie vrijwel compleet in het water te vallen door de corona crisis. Na maanden van onzekerheid start Sunweb Group vandaag weer met vliegvakanties, één dag voordat de zomer officieel is begonnen! En dat wordt groots gevierd.

Zaterdag 20 juni wordt door de organisatie omgedoopt tot International Day of Holidays. Dit om te vieren dat iedereen na een onzekere periode weer vakantie mag vieren! Hugo van Drie, Head of Sunweb Sun NL, licht de campagne toe: “Met International Day of Holidays willen we iedereen die houdt van reizen een positieve boodschap sturen. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om te laten zien dat we iedereen verwelkomen op de mooiste locaties.” De campagne is met SPARK, de interne Sunweb Group Agency, opgezet. “We zien de campagne als een nieuw begin en kijken uit naar een mooie zomer. Niet alleen voor Nederlanders, maar voor reizigers over de hele wereld.”

Vier jij morgen ook samen met Sunweb dat we eindelijk weer op reis kunnen? Deel dan een leuke foto of video op social media met de hashtag #jointhecelebration. Ook kun je op Spotify diverse playlists beluisteren die je helemaal in de zomerstemming brengen.

Delen