100pmagazine_BENR
Zie ook:
Delen

ZIEN: populaire duo BENR gaat helemaal los tijdens de aftrap van hun tour!

BENR bestaande uit de Utrechtse artiesten Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29) zijn lekker aan het doorknallen! De mannen zijn in 2017 begonnen met muziek maken als duo en zijn nu razend populair op digitale platformen als TikTok en YouTube. Tijdens de aftrap van hun eerste liveshow ging het publiek he-le-maal los!

Grootste Nederlandse muziekkanaal op Tiktok

Bart en Robin toveren nummers uit de Top 40 om tot mooie Nederlandse covers die zij plaatsen op hun YouTube kanaal. Met miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars tot gevolg! In zes maanden tijd zijn ze zelfs het grootste Nederlandse muziekkanaal op Tiktok geworden! Het power duo timmert dus lekker aan de weg.

Knallende liveshow

Onlangs is zelfs hun eigen tour van start gegaan. Deze hebben ze afgetrapt in hometown Utrecht in aanwezigheid van al hun vrienden, familie én grootste fans. Het publiek was rázend enthousiast. En dat was goed te merken, want de fans gingen he-le-maal los! De zaal barstte zowat uit zijn voegen! Tijdens deze knallende liveshow gebeurden er een hoop spontane, grappige dingen die Bart en Robin ook delen op hun eigen sociale media kanalen. Wij hebben de leukste foto’s van deze spectaculaire show voor je op een rijtje gezet. Kun je alvast even in de sfeer komen…

Ook een liveshow bijwonen?

Wil je ook graag zo’n spetterende liveshow bijwonen? Dat snappen wij! Kijk voor tickets en info hier!

BENR op social media

Benieuwd waar dit topduo nog meer mee bezig is? Neem eens een kijkje op hun website en social mediakanalen. Zo blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws rondom BENR!

Bron: Instagram benropinsta | Beeld: Thijs Spanhaak.

Delen

Meer over BENR

Nederlands' grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!
Nederlands’ grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!
AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog
AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog
Lees alle artikelen over BENR