100%NL Magazine BENR
Zie ook:
Delen

AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog

De jongens van BENR gaan viral op TikTok na een zeer pijnlijke video waarbij er per ongeluk een confettikanon wordt afgeschoten in Robin's gezicht.

BENR

Bart en Robin toveren nummers uit de Top 40 om tot mooie Nederlandse covers die zij plaatsen op hun YouTube kanaal. Met miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars tot gevolg! In de afgelopen tijd zijn ze zelfs het grootste Nederlandse muziekkanaal op TikTok geworden! Het power duo timmert dus lekker aan de weg.

Het duo is niet alleen heel succesvol met hun covers, maar ook met hun eigen muziek! Onlangs is zelfs hun eigen tour van start gegaan. Foto’s van deze knallende liveshow zijn hier terug te kijken!

Confettikanon in oog

Normaal gesproken worden de video’s van BENR al heel veel bekeken, maar déze keer is de video echt viral gegaan en al meer dan 1 miljoen keer bekeken! Wil je weten waarom?

BENR trad namelijk op tijdens Koningsnacht en ze waren van plan de boel eens flink op zijn kop te zetten. Toen er hele grote partypoppers werden uitgedeeld ging het mis…

Een jongen die vooraan bij het optreden stond kreeg een groot confettikanon in zijn handen. Toen hij deze wilde afvuren kwam deze perongeluk terecht in het oog van Robin. AU! Het pijnlijke ongelukje is vastgelegd op beeld en te zien in de video hieronder.

Robin mag van een groot geluk spreken dat hij er niets aan heeft over gehouden. Zo laat hij weten: ‘Het gaat wel. Doet nog wel een beetje pijn, maar kan gelukkig nog zien!’.

 

@benrmusic

Wordt dit blauw morgen? 😬 Tips zijn ook welkom 😬

♬ origineel geluid – BENR

@benrmusic

Antwoorden aan @elianehermans1 nog niet 100%

♬ Night Trouble – Petit Biscuit

Delen

Meer over BENR

Nederlands' grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!
Nederlands’ grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!
BENR schrijft nieuwe single 'Eennachtsvlieg' met behulp van duizenden fans!
BENR schrijft nieuwe single ‘Eennachtsvlieg’ met behulp van duizenden fans!
Lees alle artikelen over BENR