100%NL Magazine BENR
Zie ook:
Delen

Nederlands’ grootste TikTok-duo haalt grap uit met beroemde Amerikaanse zanger!

Het grootste TikTok-duo van Nederland, BENR, heeft een hilarische grap uitgehaald met Amerikaanse zanger Benson Boone!

BENR

Bart en Robin toveren nummers uit de Top 40 om tot mooie Nederlandse covers die zij plaatsen op hun YouTube kanaal. Met miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars tot gevolg! In de afgelopen tijd zijn ze zelfs het grootste Nederlandse muziekkanaal op TikTok geworden! Het power duo timmert dus lekker aan de weg.

Het duo is niet alleen heel succesvol met hun covers, maar ook met hun eigen muziek! Onlangs is zelfs hun eigen tour van start gegaan en tegenwoordig horen we ze steeds meer voorbij komen op verschillende radiostations. Gelukkig maar, want wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hilariteit

Bart en Robin staan niet alleen bekend om hun muzikale skills, maar ook om hun eindeloze humor. Zo plaatste BENR een paar maanden geleden nog een hilarische video die viral ging. Maar of Robin er zo om kon lachen, dat is nog maar de vraag… Die video zie je hier!

Na de gigantische hit van Amerikaanse zanger Benson Boone besloot BENR om een Nederlandse versie te maken van ‘In the Stars’. En hoe te gek: Benson Boone was in Nederland en kwam speciaal naar de jongens van BENR om de cover te beluisteren!

BENR zou BENR niet zijn als ze hier niet een leuke prank bij zouden bedenken en dus maakte het duo express een lelijke versie om aan Benson Boone te laten luisteren. Over awkward gesproken! De hele grap staat op video en zie je hieronder!

@benrmusic

Antwoorden aan @sisimoontje2 zei hij dat nou echt aan het einde?! 😂 #inthestars

♬ In The Stars – BENR

Bron en Beeld: TIkTok BENR

Delen

Meer over BENR

AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog
AU! Jongens van BENR gaan viral na pijnlijke video met confettikanon in oog
BENR schrijft nieuwe single 'Eennachtsvlieg' met behulp van duizenden fans!
BENR schrijft nieuwe single ‘Eennachtsvlieg’ met behulp van duizenden fans!
Lees alle artikelen over BENR