100%NL Magazine Bob Sikkes
Zie ook:
Delen

Bob Sikkes legt uit: Wat betalen de deelnemers van ‘Kopen Zonder Kijken’ allemaal zelf?

Iedere week zien we een stel zielsgelukkig met hun nieuwe huis tijdens een aflevering van 'Kopen Zonder Kijken'. Maar wat betalen de deelnemers nu allemaal zelf?

Bob Sikkes

Iedere week trekt het razend populaire programma ‘Kopen zonder Kijken’ ruim een miljoen mensen! In het programma zien we stellen een huis kopen zonder te kijken met behulp van Martijn Krabbé, Alex van Keulen, Roos Reedijk én van Bob Sikkes.

De man en het brein achter de verbouwingen van de huizen is Bob Sikkes! Keer op keer weet hij een ‘standaard’ huis om te toveren tot een waanzinnige plek. Benieuwd hoe Bob zelf woont? Dat zie je hier!

Kopen zonder Kijken

Het is hét programma van dit moment: ‘Kopen Zonder Kijken’. Ruim 1 miljoen mensen zitten op maandagavond voor de buis om de nieuwste aflevering te kijken. En iedere week is het weer smullen!

De deelnemers van het programma geven al hun zuurverdiende centen aan het team van Kopen Zonder Kijken, zonder dat ze weten wat ze ervoor terug krijgen.

Wat betalen de deelnemers?

Maar hoe zit het nou écht? Betalen de deelnemers van het programma daadwerkelijk alles zelf? Soms ziet het er te goed uit om waar te zijn. Bob Sikkes legt uit hoe het echt zit.

Voor wie denkt dat je door mee te doen aan het programma het huis voor een habbekrats krijgt heef het mis, de deelnemers betalen echt alles zelf! Bob: ‘Het is een bizar programma. Niets gaat in overleg met de kandidaten. Het leukst is het natuurlijk als die huilend in de dakkapel staan te roepen: ‘Wat hebben we nou gekocht?’ En dat het dan toch goedkomt.’

Oke oke, natuurlijk zitten er ook voordelen aan om mee te doen aan het programma, zo legt Bob uit. ‘We kunnen inkopen voor een heel goede prijs en iedere aannemer vindt het leuk om mee te werken aan het programma. Ze krijgen de keuken echt voor een heel goede prijs. Eigenlijk kan het niet altijd voor dat geld. Ik kan heel goed lullen voor spullen, dat is een tekst van Martijn.’

Beeld: ANP, Bron: Telegraaf

Delen

Meer over Bob Sikkes

FOTO: Dít is de partner van Bob Sikkes uit 'Kopen zonder Kijken'
FOTO: Dít is de partner van Bob Sikkes uit ‘Kopen zonder Kijken’
Binnenkijken in het superstrakke huis van Bob Sikkes!
Binnenkijken in het superstrakke huis van Bob Sikkes!
Lees alle artikelen over Bob Sikkes