100%NL Magazine Bibian Mentel
Delen

Bibian Mentel doet mee aan Dancing with the Stars!

Dit is nog eens indrukwekkend! Meervoudig snowboardkampioene Bibian Mentel (46) zal als danseres meedoen aan het RTL4-programma Dancing with the Stars!

Bij Bibian werd in 2001 op 27-jarige leeftijd botkanker geconstateerd, waardoor haar onderbeen moest worden geamputeerd. Om te dansen zal ze een speciale beenprothese moeten dragen:

“Met die prothese is het in principe mogelijk om alle dansbewegingen te maken,” vertelde de sportster in RTL Boulevard, “Het zal experimenteren worden, maar ik heb er nu al veel zin in.”

Het zal niet voor het eerst zijn dat de topsporter en meervoudig goudwinnaar op de Paralympische Spelen, op de dansvloer te vinden zal zijn, want samen met haar echtgenoot Edwin Spee zit ze al geruime tijd op stijldansen!

Dancing with the Stars

Het is nog niet bekend wanneer Dancing with the Stars zal terugkeren op de televisie. Wel zal het worden gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand. Ook zal schrijfster Heleen van Royen op de dansvloer schitteren! Het programma zal na tien jaar afwezigheid weer op de buis zijn!

https://www.instagram.com/p/BroTekKBAg_/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: AD | Beeld: Instagram

Delen